dilluns, 12 d’octubre del 2015

9 d'Octubre

Aquest any, la festa del 9 d'Octubre ha tingut un caire especial ja que ha sigut el punt d'inici de les Trobades d'Escoles Valencianes que se celebraran a Muro el proper mes d'abril del 2016.
Les Trobades d'Escoles Valencianes són un punt d'encontre de pares, ensenyants i alumnes que dia a dia defensen una escola en valencià. Es tracta d'un dia de festa on tots els pobles de la comarca es reuneixen en un poble en concret,aquest any ens toca a Muro ser els anfitrions, per celebrar la gran festa del valencià.
Al llarg del curs organitzarem moltes activitats i anirem informant-vos de totes elles.

Pel que fa al 9 d'Octubre, el dia 6 i 7 l'Ajuntament ens va oferir cinema en valencià per a tots els alumnes, concretament vam anar a veure Astèrix i Obèlix.

Tot seguit, el dia 8 d'octubre vam eixir de l'escola acompanyats de la pancarta anunciadora de les trobades, el drac i les flames, músics de la Xafigà i una gran Batucada organitzada pels nostres alumnes i el mestre de música, a recòrrer els carrers del poble. Va estar un matí intens i molt divertit.
Una vegada vam tornar a l'escola, al pati de dins, els alumnes de sisé van llegir el manifest, els alumnes de segon van llegir un poema, els alumnes d'Infantil van cantar una cançó i tota l'escola vam cantar i ballar la cançó de "Parla Valencià" de Dani Miquel.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada